Mat Zo helpt jonge producers met forum

Mark Hofman | 7 januari 2016
algemeen

Steeds meer jongeren kiezen ervoor om hun vrije tijd te besteden aan het produceren van tracks, met de droom om net zo groot en succesvol te worden als veel mensen uit de scene. Meer producers betekent meer muziek, maar daar komt ook meer concurrentie bij kijken. Het kan lastig zijn om goed te beginnen als dj en producer, maar daar gaat Mat Zo je mee helpen.

Mat Zo komt met forum

Een aantal jaar geleden waren ze nog immens populair: fora. Tegenwoordig is er voor alles wel een Facebook-pagina te vinden, zo ook voor beginnende producers en dj's. Wat dj Mat Zo betreft is dat alles behalve makkelijk en daarom zet hij een forum op waar jij als producer alles kan vinden wat met je hobby te maken heeft.

200 onderwerpen

Verschillende pagina's kunnen nuttig zijn, maar één plek waar je alles kan vinden wat betreft het produceren van tracks, is alleen maar prettig. Het forum staat pas sinds gisteren online en sommige kanalen hebben al meer dan 200 onderwerpen online staan, de meeste kanalen meer dan dertig. Met die informatie kunnen we concluderen dat een forum misschien wel meer gemist werd dan we zelf dachten.

Check het forum van Mat Zo hier en laat je inspireren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws