Rocco Veenboer (Awakenings) koopt Amsterdams hotel

Lucas Boon | 7 januari 2016
algemeen

Eerder verkocht Rocco Veenboer, eigenaar van Awakenings, zijn party-organisatie al aan SFX (waarmee het overigens niet helemaal lekker lijkt te gaan). En dat Rocco ambities in het buitenland heeft, schoof hij ook niet onder stoelen of banken, zo kun je dit jaar voor de betere techno bijvoorbeeld terecht in Antwerpen, Manchester en zelfs New York en Santiago. 

Het laatste nieuws omtrent de markante ondernemer is nu dat hij de stenen van het Amsterdamse Lloyd Hotel gaat kopen. 'Ik zocht al bijna een jaar naar een groot stuk vastgoed', zo laat Rocco weten aan Het Parool. Het gebouw gaat hem €18 miljoen kosten. 

'We hebben een goed gevoel over Rocco. Hij begrijpt het en heeft een persoonlijke band met het gebouw', zo laat artistiek directeur Oxenaar van Lloyd Hotel weten aan de Amsterdamse krant. 'Dit hotel is geïnteresseerd in de culturele bagage van al haar gasten. Gasten van Awakenings passen daar prima bij. We ontvangen hier al veel dj's en musici.' 

En daar kunnen wij hem natuurlijk alleen maar gelijk in geven. Feesten in een klassiek hotel midden in de hoofdstad, hoe vet is dat? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Lees ook dit interview dat we afgelopen zomer hielden met Rocco tijdens Awakenings Festival.

Nog meer Awake? Check dit foto report.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws