Ontwerpeencase: een telefoonhoesje met je eigen party pic

Lucas Boon | 25 januari 2016
algemeen

Je bent vast wel eens op de foto gezet in een club of festival terwijl je lekker aan het swingen was. Vaak verwijder je deze het liefst zo snel mogelijk van de website waar de foto’s op worden gezet, maar soms zie je er uit als een diva of rockster. Die wil je hebben! Net als de groepsfoto’s, waar sporadisch iedereen de camera in kijkt. Pak het gelijk goed aan en ontwerp je eigen hoesje met jouw favoriet.

Ontwerp je eigen telefoonhoesje

Bij Ontwerpeencase.nl maak je voor een divers assortiment aan smartphones een eigen telefoonhoesje. Wanneer je het zat bent dat je telefoon altijd dezelfde uitstraling heeft als mede gebruikers, dan kun je deze een keer uniek maken. Je eigen trend zetten. Je kunt met behulp van de designtool op de website een ontwerp passend maken op jouw type telefoon. Veel mensen gebruiken een foto van hun laatste trip naar het buitenland, van hun huisdier, of iets anders waar ze een goed gevoel van krijgen.

Houten telefoonhoesjes

Onze favoriet op dit moment zijn de houten telefoonhoesjes, gemaakt van Bamboe. Upload een afbeelding of schrijf een tekst en dit wordt vervolgens gegraveerd op jouw Bamboe case. Hoewel deze cases alleen verkrijgbaar zijn voor de populairste iPhone en Samsung Galaxy telefoons, wordt het om die reden nog unieker voor de betreffende smartphone eigenaren.

Huawei P8 lite hoesje ontwerpen

Ben je een Huawei fan? Personaliseer dan jouw stijl op een Huawei P8 Lite hoesje. Deze Chinese fabrikant timmert vooral afgelopen jaren hard aan de weg met zijn huidige parade paardjes P8 en P8 Lite. De geruchten gaan dat Huawei’s aankomende vlaggenschiptoestel, de P9, in het eerste of tweede kwartaal van 2016 wordt gereleased. Je kunt in ieder geval verwachten dat de laatste hoogstaande technische snufjes worden meegenomen, voor wederom een prima prijs. Ook voor deze telefoon kun je binnenkort geheel in eigen stijl een hoesje ontwerpen.

Ga voor meer informatie naar de website van Ontwerpeencase.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws