Armin van Buuren surprise act bij Vrienden van Amstel Live

Mark Hofman | 26 januari 2016
algemeen

Beeld: Tribe Company/Amstel Bier 

Ieder jaar bundelen de grootste artiesten van Nederland hun krachten bij 'De Vrienden van Amstel Live'. Dit jaar vindt het evenement van 21 januari tot en met 30 januari voor de achtiende keer plaats in Ahoy Rotterdam en gisteravond (Maandag 25 januari) werd de show wel heel speciaal. Volledig onaangekondigd vloog Armin van Buuren samen met Kensington opeens door de zaal.

Armin van Buuren live

Het is de eerste keer in achtien jaar 'Vrienden van Amstel Live' dat een Nederlandse dj te gast was bij het evenement. Armin performde samen met Kensington de track 'Heading Up High' die ook op zijn album Embrace te vinden is. Wie denkt dat Van Buuren alleen aanwezig was om Kensington te ondersteunen heeft het mis, de dj draaide onder andere ook zijn hits 'This Is What It Feels Like' en 'Another You' met Mr.Probz.

Armin feat. Kensington

Armin van Buuren heeft grootste plannen met Kensington, zo liet de dj weten tijdens 3FM Serious Request. Zo wordt de videoclip voor 'Heading Up High' binnenkort opgenomen en internationaal uitgebracht en neemt de dj de band mee op zijn nieuwe Armin Only tour.

Kensington en Armin live zien? Tickets voor de Armin Only tour zijn hier beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws