Partyscene zoekt Sales medewerkers (Freelance)

redactie | 26 januari 2016
algemeen

Het mag duidelijk zijn: Partyscene is hét platform op gebied van dance in de Benelux, maar zonder ons team van enthousiaste medewerkers zou het maar een kale bedoeling zijn. Daarom zijn we continue op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Ben jij een kei in verkopen? Ben je gek op dance? Dan hebben we voor jou een interessant aanbod.

Partyscene zoekt jou!

Partyscene is op zoek naar Sales medewerkers (Freelance) die per provincie aan de slag gaan, sterker nog: je kan voor ons gaan werken wanneer het jou uitkomt! Hierdoor bepaal jij niet alleen je eigen werktijden, maar ook de hoogte van je inkomsten. Wat is er nu mooier dan een avond stappen en er nog geld mee verdienen ook?

Wat ga je doen?

Wat worden jouw taken? Kort gezegd gaat het om nieuwsbrieven, winacties, banner ruimte en advertenties verkopen voor zowel online als in print. Wij bieden je in ieder geval alle ruimte en mogelijkheden en zullen je ook voorzien van alle benodigde informatie zodat je snel en gericht aan de slag kan.

Wat zoeken we precies?

We zoeken iemand die kan oogsten, maar ook kan zaaien en beschikt over de belangrijke 'gunfactor'. Daarnaast verwachten we natuurlijk wel dat je enige kennis hebt van de dance-scene en alles wat daarbij komt kijken. Verantwoordelijkheid is een pre, we verwachten dat je de deadlines die we je opleggen gehaald worden.

Als Freelance Sales medewerker beschik je over de volgende vaardigheden:

-          HBO/WO werk- en denkniveau

-          Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (ABN)

-          Kennis van de dance-scene

-          Commercieel denkvermogen

-          Ervaring in sales

-          Verantwoordelijkheid & stressbestendig

-          Teamplayer & winnaarsmentaliteit

Wat bieden we?

Naast dat je voor hét danceplatform van de Benelux aan de slag mag, bieden we je ook de mogelijkheid om in een korte periode je eigen inkomsten te genereren. We hebben het natuurlijk over een freelance functie dus werken vanuit huis is geen probleem. Mocht je toch liever buiten de deur werken dan kan dit in Amsterdam of Rijswijk, er staat een bureau voor je klaar!

Interesse?

Is dit echt wat voor jou? Stuur dan je motivatie en cv op naar tim@clipboard-publishing.nl en misschien gaan wij wel een hele mooie samenwerking tegemoet!

Partyscene / Freetix BV is o.a. onderdeel van EEN Media & Clipboard Publishing.

www.partyscene.nl

www.freetix.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws