Armin Only Embrace trapt af in Amsterdam

Mark Hofman | 26 januari 2016
algemeen

Dat Armin van Buuren na de release van zijn album Embrace met een nieuwe Armin Only tour zou komen wisten we al even, maar dat de dj samen met Kensington, Mr.Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel zijn tour op 6 en 7 mei aftrapt in de Ziggo Dome wisten we nog niet.

Armin Only Embrace

Met Armin Only was Armin van Buuren de eerste dj ter wereld die theater- en entertainment invloeden met elkaar wist te combineren. Wereldwijd werden zijn shows met veel bewondering ontvangen en het mooie is: hij gaat het in 2016 gewoon weer doen! Tijdens de tour ligt de nadruk vooral op uiteenlopende muzikale stromingen die ook centraal staan op zijn album Embrace. Armin Only Embrace is een vier uur durende show waar liveoptredens, dansacts, special effects en Armin van Buuren zelf met elkaar verbonden worden.

In een persbericht laat de dj weten wat we kunnen verwachten van de show:

'Op mijn album Embrace en tijdens mijn nieuwe wereldtournee probeer ik de wereld van muziek samen te vatten. Als DJ wil ik mensen met elkaar verbinden, inspireren en laten zien dat niets onmogelijk is. Dit is ook de manier zoals ik in het leven wil staan; met open armen, genieten van alles wat anders is en elke dag verrast worden door het onbekende. In deze wereld wil ik iedereen meenemen. Dat gaat dan ook gebeuren in de grootste tour die ik ooit heb gedaan: Armin Only Embrace.'

Info

Op 6 en 7 mei vinden de eerste Armin Only Embrace shows plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets zijn vanaf 13 februari te koop via deze link en kosten tussen de 65 en 95 euro.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws