Jack Ü doet het met Lil Dicky

Mark Hofman | 27 januari 2016
algemeen

Dat de mannen van Jack Ü hard bezig zijn met het produceren van nieuwe tracks, zagen we eerder deze week al op de socials van de Deense zangeres MO. Het duo heeft aangegeven in 2016 met veel nieuwe muziek en zelfs een EP op de proppen te komen en die afspraak willen ze overduidelijk nakomen.

Jack Ü feat. Lil Dicky

Naast de nieuwe track 'Kamikaze' die het duo kort geleden opnam met MO, de zangeres die eerder met Diplo werkte voor 'Lean On', wordt er ook gewerkt aan een nieuwe track met Lil Dicky. De Amerikaanse comedian en rapper staat bekend om zijn hilarische en doordachte tracks en is in zijn thuisland voornamelijk populair door zijn video 'Ex-Boyfriend' die binnen 24 uur viral ging. Hij liet op zijn Instagram weten dat hij in de studio zat met Skrillex & Diplo.

 

LD x Jack U @diplo @skrillex #trulylit #theysharechairs #adorable

Een foto die is geplaatst door Lil Dicky (@lildickygram) op

Er is meer

Skrillex & Diplo lijken de afgelopen dagen niet alleen maar met MO en Lil Dicky in de studio te hebben gezeten, maar lijken nu ook nog eens te werken aan een track met Tinashe, Big Sean, Miquel en Njomza. Dat blijkt uit de foto die Tinashe op zijn Instagram deelde.

 

Making music somewhere in Malibu

Een foto die is geplaatst door TINASHE (@tinashenow) op

De mannen van Jack Ü zijn dus keihard bezig om nieuwe muziek uit te brengen voor de fans, we kunnen niet wachten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws