Uniek Valentijncadeau: Ontwerp een telefoonhoesje met je mooiste liefdesfoto!

Partyscene Redactie | 8 februari 2016
algemeen

Het is bijna zover, 14 februari. Zoek jij nog een uniek Valentijncadeau voor jouw geliefde? Ontwerp dan een hoesje met jullie leukste foto bij Ontwerpeencase.nl. Laat je liefste zien dat je van hem/haar houdt.

Oorspronkelijk is Valentijnsdag bedoeld voor geheime aanbidders die elkaar de liefde willen verklaren. Maar tegenwoordig gebruiken juist bestaande stelletjes deze romantische dag om elkaar eens goed in de watten te leggen. Vaak wordt er een lekkere parfum, mooie bos bloemen of lief kaartje gegeven. Maar zeg nou zelf, je geeft toch liever iets unieks? Verras daarom je Valentijn met een romantisch zelf ontworpen Valentijnhoesje!

Tips voor het ontwerpen van een romantische case

Design je Valentijnhoesje met een foto van de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of laatst op vakantie zijn geweest. Dat zijn momenten die je niet wilt vergeten. Maak de foto nog unieker door deze in tweeën te splitsen. De ene helft wordt geprint op het hoesje van je partner en de andere helft op die van je zelf. Pas als jullie bij elkaar zijn, kan de foto in zijn geheel worden gezien.

Veel keuze bij Ontwerpeencase.nl

Voor meer dan 100 smartphones (van o.a. Apple, Samsung en Huawei) kun je diverse cases eenvoudig ontwerpen. Je kunt kiezen uit de hardcase, softcase, portemonnee case, full-print flipcover, full-print wallet case of de unieke houten case. De cases zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en worden bedrukt met jouw unieke ontwerp. Daarnaast biedt het hoesje uitstekende bescherming. 

Ga naar www.ontwerpeencase.nl, upload jou leukste foto/boodschap en je hebt een uniek cadeau voor je Valentijn. Start direct met ontwerpen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws