Rudgr geeft een masterclass

Mark Hofman | 4 februari 2016
algemeen

Als fotograaf mee met artiesten als Martin Garrix, Hardwell en Tiësto, dat klinkt als een droombaan. Een droombaan die Rutger Geerling, beter bekend als Rudgr, op zijn cv mag zetten. De fotograaf staat bekend om zijn festival- en eventfoto's en woont daardoor verschillende feesten en festivals bij voor zijn werk. Ben jij fotograaf en wil je hetzelfde bereiken als Rutger? Dan heb je geluk, want de fotograaf geeft binnenkort een masterclass weg, maar daar moet je dan wel wat voor doen.

Een masterclass van Rutger Geerling

Op een nog onbekende datum geeft Rutger Geerling een masterclass van twee uur, genoeg tijd om technieken, tips en uitleg te krijgen van de fotograaf. Ook zal hij alles vertellen over de zakelijke relatie die hij heeft met artiesten als Carl Cox en W&W. Er zijn 50 plekken beschikbaar voor de masterclass en jij kan daar bij zijn!

CameraNU.nl

Om je in te schrijven voor de Masterclass van Rutger, moet je maar één ding doen: een trotste eigenaar zijn van een Canon 1D X Mark II die gekocht is bij www.CameraNu.nl. Als dat het geval is, dan kun je jezelf hier in schrijven. Je krijgt dan niet alleen de Masterclass van Rutger, maar ook zijn boek 'This Is My Church' ter waarde van €39,99 helemaal gratis! Een superactie als je het ons vraagt.

Heb je nog geen Canon 1D X Mark II gekocht bij de webshop, maar wil je heel graag de masterclass bijwonen? Dan kun je er eentje aanschaffen voor de prijs van…nou ja, check dat zelf maar via deze link!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws