Deadmau5 biedt op SFX Entertainment

Mark Hofman | 8 februari 2016
algemeen

Dat SFX Entertainment zich al tijden in slecht weer verkeerd, is inmiddels bekend. In het tweede kwartaal van 2015 draaide het bedrijf verlies. In hetzelfde jaar beëindigden TMWRK en Spotify de samenwerking met SFX en nu stapt Sillerman op. Het bedrijf is momenteel bezig om een doorstart te maken. Er zijn genoeg artiesten die de ontwikkelingen rondom het bedrijf op de voet volgen en daar hoort Deadmau5 ook bij, en die reageert geheel op eigen wijze.

Deadmau5 doet een bod

Gelukkig kwam er vandaag wat beter nieuws voor SFX Entertainment, het bedrijf kan nu echt een doorstart gaan maken. Toch is het bedrijf het afgelopen jaar alleen maar aan het stunten geweest en dit is in de eerste maanden van 2016 niet anders. Dat viel niet alleen ons, maar ook Deadmau5 op. De Canadese dj staat bekend om zijn felheid op Twitter en zegt op het medium dat hij 14 miljoen dollar biedt voor het bedrijf.

Het bod van Deadmau5 is natuurlijk niet serieus, maar zo gek is het nog niet. Op dit moment heeft SFX een beurswaarde van 4,94 miljoen dollar, dus een bod van 14 miljoen dollar is zo slecht nog niet.

Deadmau5 is gelukkig niet alleen meer bezig met zijn social media, de dj komt ook weer met nieuwe muziek!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws