Partyscene Recap: dit was het nieuws

Mark Hofman | 21 februari 2016
algemeen

Het is bijna maandag en dat betekent dat we ons weer klaar kunnen gaan maken voor de nieuwe week, maar voordat we dat doen blikken we eerst nog even terug naar de afgelopen week. Elke dag houden we op Partyscene.nl jullie op de hoogte van het laatste nieuws, maar wat is er allemaal gebeurd? Wij zetten het nieuws van afgelopen week voor je op een rij.

Nicky Romero laat Dafne schippers niet lopen

Volgens verschillende bronnen zou de Nederlandse dj Nicky Romero een relatie hebben met atlete Dafne Schippers. Wij hoorde de geruchten en schreven er een artikel over, deze vind je hier!

Hardwell komt met nieuw nummer

We zijn gek op muziek en als Hardwell met een nieuwe track op de proppen komt, zijn we daar als de kippen bij. De dj deed afgelopen week een aankondiging en die zag er als volgt uit.

Nieuwe track Kygo lekt uit

Dat Kygo ontzettend lekker bezig is mag duidelijk zijn, de dj is op dit moment in Amerika voor een tour. Door een foutje van Ultra Music Festival lekte één van zijn nieuwe tracks uit, en dat vonden wij alles behalve erg. Check het nieuwe nummer van Kygo hier.

Martin Garrix reageert op geniale medley

Een fan van Martin Garrix liet zijn kunsten op de piano zien en hielp een heerlijke medley de wereld in. Garrix zelf kon het zeker waarderen en reageerde op de video van de fan.

Ultra maakt Phase II line-up bekend

De organisatie van Ultra Music Festival bracht de line-up van Ultra Miami 2016 volledig naar buiten. Niet alleen de artiesten, maar ook de stages werden bekend gemaakt. De hele line-up van Ultra 2016 is hier te vinden.

Kijken: niet elke dj beheerst het vak

We zijn bekend met de grote dj's in de scene, maar niet elke dj beheerst het vak zo goed als onze artiesten. Check de hilarische video hier!

Dit was Dancefair

Vorige weekend was het weekend van Dancefair en natuurlijk waren wij daar ook bij! Check onze bevindingen hier!

Dj'en? There's an app for that!

Serato kwam deze week met datgene wat een dj overbodig maakt: een app die automatisch voor je dj'ed. We checkten de app en dit is wat wij er van vonden.

Oliver Heldens draait heerlijke set

Naast alle evenementen, roddels en video's hadden we afgelopen week ook tijd voor muziek. Oliver Heldens was te gast bij SLAM! en draaide een overheerlijke set!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws