Fight CLVB niet geïntimideerd door geblaf van Donald Trump

Senta Bemelman | 26 februari 2016
algemeen

Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump was niet onder de indruk van de Terror-Jungle track waarin de woorden 'fuck Donald Trump' herhaaldelijk te horen zijn. Zijn advocaat liet de makers van Fight CLVB in een dreigbrief weten dat ze zo snel mogelijk de track moeten verwijderen op digitale platformen. Daarnaast moeten de heren alle bestanden van het nummer aanleveren en vooral het nooit meer in hun hoofd halen om met Trump te spotten.

Echt bang zijn de mannen van Fight CLVB niet, ze laten Donald Trump lekker blaffen. In een video reageren ze op de brief en waarom ze niet ingaan op het dreigment. De problemen die spelen zijn de gebruikte videobeelden van donald Trump en dat Fight CLVB geld heeft verdiend met het nummer voor hun 'Anti-Trump' campagne. De brief werd op Facebook gepost en de video bekijk je hieronder, gevolgd door de Donald Trump-track. 

Just got off the phone with legal. Here's an update on our Donald Trump situation.

Posted by Fight Clvb on Wednesday, February 24, 2016

Eerder flikte Tronovitch het ook al. Die maakte de speech van Sarah Palin en Donald Trump een stuk interessanter door het te mixen tot een Country edm-track.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws