Mainstage dicht na ongeluk tijdens A State Of Trance

Mark Hofman | 28 februari 2016
algemeen

Afgelopen nacht was het genieten geblazen in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de show van A State Of Trance. Het feest was heerlijk, de muziek was goed en alles verliep zoals het zou moeten lopen, todat Paul van Dyk van het podium viel. Eén van onze reporters laat weten: "Om 4:00uur ging jet geluid ineens hard, en gelijk weer zachter. Toen zagen we hem niet meer. Om 4:45 kwam Armin met een statement".

Mainstage dicht na ongeluk 
De Duitse dj Paul van Dyk viel van het podium af en moest direct naar het ziekenhuis gereden worden, de mainstage werd om deze reden gesloten.  Armin van Buuren zou deze avond een een gehele set op vinyl draaien, maar dat ging niet door. In onderstaande video is de aankondiging van Armin te zien. 


Er is verder nog niet bekend wat nu precies de oorzaak was van het ongeluk en hoe erg van Dyk er aan toe is, hier later meer over. Naast de mainstage bleven alle andere stages gewoon tot zes uur open. 

Tonight Paul van Dyk fell off the stage. He’s on his way to the hospital. He’s one of the heroes of A State of Trance...

Geplaatst door Armin van Buuren op zaterdag 27 februari 2016

A State Of Trance 

 

A State Of Trance werd gister gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en ook wij waren daar aanwezig. Hoe het feest verder verlopen is en wat wij er van vonden, lees je later deze week in onze Party Reports

Update 12:00

De toestand van Paul van Dyk is op dit moment stabiel. Laten we hopen dat hij er snel weer bovenop komt.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws