Nog steeds onduidelijkheid over Paul van Dyk

Peter Güldenpfennig | 29 februari 2016
algemeen

Was iedereen, ook Partyscene, er eerder vandaag nog van overtuigd dat het wel goed zou komen met Paul van Dyk, Armin van Buuren is daar nog niet zo zeker van. Armin vertelde aan RTL Boulevard dat hij wordt behandeld 'door de beste doctoren' in Nederland en hij heeft tevens van de familie van Dyk de instructies gekregen niets over de status van Van Dyk te geven. 

'Als je van zo'n grote hoogte valt, kan iedereen nagaan dat dat niet goed is'

Tegenover RTL Boulevard laat Armin zich verder niet uit over het hoe en wat van wat er zich heeft afgespeeld tijdens A State OF Trance afgelopen weekend. Verontrustend is echter de uitspraak die Armin doet over de hoogte van de val die Van Dyk maakte. Volgens Armin kan 'iedereen nagaan dat dat niet goed is'. Dat stelt weinig gerust helaas. Wel blijft Armin erbij dat hij zich niet wil en kunt uitlaten over de situatie van Paul van Dyk. Hij gaat echter voor duidelijkheid. 'Er is niemand liever die wil dat het goed gaat met Paul van Dyk en dat hij in orde is, maar het is gewoon ontzettend slecht als andere mensen ongefundeerde dingen gaan zeggen.'

Het blijft dus afwachten hoe het gaat met Paul van Dyk. Op de Facebook-pagina van Paul van Dyk valt inmiddels te lezen dat zijn toestand 'stabiel is'. Dat hebben we al eerder gehoord, en het feit dat er meerdere dagen overheend gaan zonder duidelijkheid doet vermoeden dat er meer aan de hand is dan enkel een schram aan zijn hoofd. Het hele gesprek met Armin van Buuren tijdens RTL Boulevard kijk je hieronder terug.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws