Kanye West VS Deadmau5: the game is on!

Mark Hofman | 3 maart 2016
algemeen

Kanye West wist zichzelf gister redelijk voor lul te zetten toen hij een screenshot van zijn computer deelde op Twitter. Op de screenshot was te zien dat de artiest naar een track aan het luisteren was, maar de oplettende volger zag totaal iets anders: een tabblad dat openstond op de illegale downloadsite 'The Pirate Bay'. Deadmau5 zag dat ook en reageerde erop, maar daar was Kanye West blijkbaar niet zo blij mee.

Kanye West VS Deadmau5

Deadmau5 plaatste gister de volgende tweet naar aanleiding van de screenshot van Kanye West:

Vervolgens deed Deadmau5 waar hij goed in is en zette hij Kanye West redelijk voor aap. Daar was de rapper niet van gediend. Zoals gewoonlijk moest West erop reageren, en dat deed hij dan ook met man en macht.

Je kunt normaal reageren op een tweet of je kunt losgaan wanneer iemand je betrapt op dingen die je eigenlijk niet zou moeten doen. Kanye West gaat overduidelijk voor het tweede. De tweets zijn ontzettend grappig en deze Twitter-feud heeft het niveau'tje belachelijk wel bereikt. Deadmau5 lag te slapen, maar op het moment dat hij wakker werd, was het zijn beurt om West weer eens aan te pakken.

Een hilarische ruzie op Twitter, die hebben we al even niet meer gehad!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws