Donald Trump wil dj's aanklagen

Mark Hofman | 12 maart 2016
algemeen

Donald Trump is niet populair bij dance-artiesten, dat is inmiddels wel duidelijk. Zo liet Zedd al een keer uitgebreid weten dat hij fel tegen de presidentskandidaat is en werden er verschillende spottende video's gemaakt. Zo kwamen de mannen van FIGHT CLVB met de track 'Donald Trump' en de daarbij horende videoclip, maar daar was Trump zelf niet zo blij mee.

Donald Trump wil dj's aanklagen

Niet lang nadat FIGHT CLVB met de track op de proppen kwam, kreeg het Australische duo Bombs Away een aanmaning van Trump. Die was nep, wat bleek uit de vele spelfouten en incorrecte gegevens, maar de mannen van FIGHT CLVB kregen een professionelere brief toegestuurd. In de brief staat dat er zonder toestemming gebruik is gemaakt van de naam 'Donald Trump' en van beelden van de Amerikaanse politicus. Trump wil dat de track en clip offline worden gehaald. 

FIGHT CLVB reageert

De leden van FIGHT CLVB worden er echter niet warm of koud van en zijn ook zeker niet van plan om de video en de track te verwijderen. De reden is simpel: de mannen vinden niet dat ze iets verkeerd hebben gedaan. Het is de vraag of ze zich echt zorgen hoeven te maken, want de Republikein heeft al vaker gedreigd met rechtzaken en daar gebeurde ook niets mee. Nee, FIGHT CLVB gaat niets veranderen en heeft daarom een nette brief teruggestuurd.

We zien wel waar het schip gaat stranden, maar de situatie is in ieder geval opmerkelijk. Wat vinden jullie?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws