Veel nieuws rondom Martin Garrix

Jonas | 14 maart 2016
algemeen

De ene week van de waarheid is net achter de rug voor Martin Garrix, en de volgende week van de waarheid dient zich alweer aan. Afgelopen week leefde hij toe naar het uitbrengen van zijn eerste track op zijn eigen label. Dit weekend sluit hij op vrijdag de mainstage van Ultra. Op bezoek bij RTL Late Night maakt Garrix veel nieuws bekend.

Première tracks op Ultra

Tijdens de set op vrijdagavond laat Martin Garrix minimaal acht tracks horen die we nog nooit eerder hebben gehoord. Deze nummers zullen op zijn album komen, welke hij later dit jaar uitbrengt. Voor de 19-jarige dj is zijn set in Miami dus een van de belangrijkste ooit, daar zal hij te weten komen of zijn tracks aanslaan. Hij is nu al zenuwachtig. Er zal nog geen track met Justin Bieber worden gedraaid. ‘Er komt sowieso een track met Justin Bieber, maar we wachten op het juiste moment. Ik wil niet een nummer met hem maken die mensen ‘wel leuk’ vinden. Als ik met Justin een track maak, dan moet het écht goed zijn en een hit worden’, vertelde Garrix bij Humberto Tan aan tafel.

Videoclip

Afgelopen vrijdag kwam ook de videoclip van ‘Now That I’ve Found You’ uit. Onder de regie van Peter Huang past de videoclip volledig bij de song. Check hem hieronder!

Postzegelverzamelingsbedrijf

Veel mensen hield het een tijdje bezig: waar komt de naam STMPD Records vandaan? Ook op die vraag heeft Martin Garrix nu antwoord gegeven. ‘Mijn vader heeft een postzegelverzamelingsbedrijf, het Engelse woord voor postzegel is stamp. Daarnaast heb ik door het vele reizen veel stamps in mijn paspoort staan. Ik wil met mijn label ervoor zorgen dat ook veel andere dj’s die stamps in hun paspoort krijgen. Het klinkt misschien allemaal een beetje kaas, maar het is wel het doel. Kaas? Ja, kaas’.

Martin Garrix is komt aan bod vanaf minuut 41.50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws