Stage Ultra is waanzinnig

Jonas | 15 maart 2016
algemeen

Het is eindelijk zover. De Miami Music Week is begonnen, met als absoluut hoogtepunt het festival dat vrijdag losbarst. In aanloop naar het spektakel zullen de komende dagen tal van platenlabels zorgen voor mini-festivals op de mooie stranden van Miami. Zo is Martin Garrix met STMPD Records te vinden tussen het zand en de palmbomen. Ook Spinnin’ Records pakt groots uit deze week. Het label heeft haar eigen hotel geopend en zorgt elke avond voor poolparty’s.

Mainstage

Waar de dj’s zich prima vermaken in de Amerikaanse kustplaats, wordt er achter de schermen gebouwd aan de stages voor het festival. Het mooiste is de mainstage. Het podium is enorm en is uitgerust met grote led-schermen. Ook beloven de lichtshows een spektakel te worden. Steve Lieberman is het creatieve brein achter de mainstage. Lieberman ontwerpt als sinds 1999 podia, maar dit was zijn grootste klus tot nu toe.

Op de foto hieronder is alvast een voorproefje te zien van de plek waar onder anderen Julian Jordan en Martin Garrix vrijdag staan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws