Zweedse versie The Flying Dutch in de maak

Jonas | 16 maart 2016
algemeen

The Flying Dutch is één van de populairste Nederlandse festivals. Hoewel het dit jaar pas de tweede editie is, waren de kaarten binnen zes uur uitverkocht. Op 4 juni zullen tien Nederlandse dj’s per helikopter de drie locaties in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam afgaan om een show te geven. Een uniek concept, maar zo uniek lijkt het festival binnenkort niet meer te zijn. De geruchten dat er een Zweedse versie aan zit te komen, zwellen verder aan nu The Flying Dutch op Instagram een opvallend plaatje heeft gedeeld. Ook de Zweede dj’s Steve Angello en Alesso gaven al wat hints op Facebook.

Mocht er een Zweedse versie komen, dan belooft dat wel een groot spektakel te worden. Net als in Nederland kent Zweden veel goede en grote namen wat betreft de disjockeys. Zie je het al voor je? Axwell /\ Ingrosso, Steve Angello, Alesso, Eric Prydz en Avicii allemaal op één festival. Nog mooier zou het zijn als de Nederlandse editie wordt samengesmolten met de Zweedse. Moet je nagaan wat een geweldig festival je dan neer kunt zetten!

Wachten geblazen

Als onze vermoedens kloppen, dan zal het festival plaatsvinden op 30 juli. Op de website van de organisatie wordt er afgeteld op een digitale klok. De klok telt af naar donderdag 24 maart 16:00 uur, de datum die Steve Angello en Alesso ook noemden op hun Facebookpagina. Het lijkt erop dat op dat moment het grote nieuws naar buiten gebracht gaat worden. De komende week zullen we het dus nog moeten doen met aanwijzingen.

 

SAVE THE DATE | JULY 30, 2016 | #THEJOURNEYCONTINUES

Een foto die is geplaatst door The Flying Dutch (@flyingdutchnl) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws