Diplo maakt Zedd belachelijk op Twitter

Martijn Bastianen | 22 maart 2016
algemeen

Twitter bestaat tien jaar, en daar zijn ook de dj's blij mee. Zo ook Diplo. De frontman van Major Lazer en Jack Ü gaat namelijk helemaal los op Twitter. Zijn nieuwe slachtoffer is Zedd. Op Twitter maakte Diplo duidelijk hoe hij de Duitse dj verafschuwde vanwege zijn nieuwe nummer 'Candyman', wat het nieuwe anthem is voor de snoepjes M&M's. Hij noemde het een slap aftreksel van Flume en was daar niet over te spreken.

Maar gelukkig is Zedd de beroerdste niet. Hij liet het er niet bij zitten en stuurde een pikante tweet naar Diplo die vaak werd geretweet and geliket. Hieronder zie je de uitval van Zedd!

 

Deadmau5

Diplo was nog naar klaar met zeiken! Ook Deadmau5 werd aangevallen door Diplo. Met deze uitdagende tweet van Deadmau5, over Justin Bieber, begon het.

 

Gezelligheid

Maar er gebeurt meer op Twitter! Dj Snake tweette - waarschijnlijk voor de grap - 'fuck you Calvin Harris'. Daardoor ontstond een Twitter-conversatie tussen Calvin Harris en Snake. Alleen dit werd een gezellig gesprek waarin de wereld-dj's allerlei gekke foto's uitwisselden. Zelfs andere grootheden als Nicky Romero en Hardwell mengden zich in de 'verhitte' discussie. Ook Diplo en Zedd waren niet te beroerd om zich hiermee te bemoeien. Zo zijn de grootste dj's eigenlijk best wel hilarisch als het erop aankomt!

Hier begon het bij, en de tweets volgden nadien…

Toen begon dj Snake zelf bonje te zoeken met Calvin Harris.

Zo reageerde Harris er heel ‘volwassen’ op!

Met deze reply van dj Snake als gevolg. Daarna werd het één grote grap en ging iedereen zich ermee bemoeien.

Zedd bemoeide zich ermee…

Dj Snake kwam daarop terug…

En Diplo reageerde ook…

En Hardwell…

En bijna elke andere grote dj…

Conclusie

Met dit berichtje van Diplo werd de reeks onnavolgbare tweets van de grootste dj’s ter wereld afgesloten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws