Identiteit Marshmello eindelijk onthuld?

Wouter de Vink | 22 maart 2016
algemeen

Marshmello

Het blijft een mooie verschijning. De grote, blije, maar vooral witte kop achter de draaitafels wanneer Marshmello aan het draaien is. Sinds zijn track ‘Keep It Mello’ uitkwam, gaat het hard met de carrière van deze dj. Zo draaide deze verklede marshmallow afgelopen weekend nog op Ultra in Miami. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: wie is Marshmello? Nou, we hebben hier een behoorlijke aanwijzing voor gevonden!

Onder andere meesterproducer Skrillex mengde zich al in de discussie over de identiteit van Marshmello. Hij noemde een aantal dj’s, waaronder Dotcom. Fans gingen hier op Twitter mee aan de slag en kwamen tot een schokkende ontdekking. De tattoo die door de broek van Marshmello’s persfoto te zien is, lijkt wel heel veel op de tattoo van Dotcom. Check de onderstaande foto: welke dj heeft er nou nog meer een gekleurde tattoo op zijn rechter bovenbeen?

Marshmello vs. Dotcom

Verder zijn er nog meer aanwijzingen die leiden naar Dotcom. Ze zitten namelijk allebei bij hetzelfde managementteam, hebben dezelfde bevriende dj’s die hun muziek draaien en delen en Dotcom is nog nooit in dezelfde ruimte gezien als Marshmello. Bovendien heeft Dotcom al zeven maanden geen track meer uitgebracht. Klinkt aardig verdacht, toch?

Marshmello vs. Dotcom

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws