Naaktvideo van dj Tigerlily uitgelekt

Martijn Bastianen | 26 maart 2016
algemeen

Vervelend nieuws voor Tigerlily. De privacy van de dj uit Australië is flink geschonden nu er een naaktvideo van haar is uitgelekt. Op Snapchat had zij in haar story een video gepost waarin zij naakt te zien is. In dat videootje had ze wel haar intieme delen bedekt met emoticons. Iemand heeft met een programma deze video kunnen opslaan, maar dan zonder de emoticons. Diegene heeft de video op het internet gezet, waardoor haar filmpje op het internet circuleert.

Facebook

Op Facebook heeft Tigerlily een bericht gepost waarin ze uitlegt hoe ze zich voelt. Ze zegt dat haar privacy is geschonden en dat het seksuele criminaliteit is. Daarnaast zegt ze dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam, vandaar haar Snapchat-story. Ook bedankt ze haar fans, vrienden en andere mensen die haar privacy niet hebben geschonden.

As you may or may not know, in the past 24 hours there has been some content of me spread online. I am a young...

Geplaatst door Tigerlily op woensdag 23 maart 2016

 

Comments

Ondanks dat het een erge gebeurtenis is, zijn er veel mensen in de reacties die het geen slimme actie van Tigerlily vinden. Ze zeggen dat het wel een beetje haar eigen schuld is geweest. Wel krijgt ze veel bijstand van haar collega-dj’s. Zij laten weten hoe verschrikkelijk het voor haar is en noemen de anonieme uitlekker ‘disgusting’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws