Ronnie Flex zegt nee tegen drank met een B

Martijn Bastianen | 31 maart 2016
algemeen

Je hebt het niet kunnen missen, Ronnie Flex, also know as Ronell Langston Plasschaert, wordt steeds vaker bekogeld met bier. Wat eerst begon als een grapje, verandert het in een ware hype rondom de rapper. Elk optreden kan de Ronnie Flex de bierdouches niet meer ontwijken. Hij is het zat. In het filmpje hieronder kan je zien dat Ronnie wordt gebombadeerd met plastic bierglaas en de reactie daarna. 

 

Q-Music

Bij Q-Music vertelde de rapper hoe heftig er met bier gegooid werd tijdens het optreden in Saasveld. Tijdens het optreden riep de rapper dat hij een lieve jongen is. Hij zei tegen de zaal dat ze een biertje mogen gooien, maar dan moeten ze daarna wel voor hem gaan staan. Hij had de emoties niet meer onder controle. Ronnie stopte met optreden en het werd een soort van 'gevecht' in het café. ‘Vrienden’ van Ronnie trokken het publiek in om even te praten met de biergooiers. Het fragment kan je hier beluisteren.

 

Dancing Bruins

Op eerste paasdag had Dancing Bruins Ronnie Flex geboekt. Op Facebook hebben ze een statement naar buiten gebracht over de avond. Ze vertellen hierin dat de rapper met eigen mensen naar het café kwam. Zij vonden dit een opmerkelijke actie. Dancing Bruins laat verder weten dat ze niets wisten van de bierhype en dat ze niks te horen hadden gekregen van het management van Ronnie. Daarnaast zetten ze in het bericht iets heel opvallends; Ronnie Flex vraagt zelf aan het publiek om met bier te gooien. ‘Tja, dit hoef je in Twente niet twee keer te vragen’ staat er in de Facebook-post van Dancing Bruins. Na het biergooien werden er mensen in het publiek aangevallen door de mannetjes van Ronnie Flex. Hierdoor werd het optreden vroegtijdig afgelast. Ronnie negeerde dit, en vervolgde zijn show. Toen dit nog een keer gebeurde, werd de show alsnog afgelast.

** Reactie van management Dancing Bruins rondom media berichten Ronnie Flex **Dancing Bruins bestaat al 300 jaar als...

Geplaatst door Dancing Bruins op woensdag 30 maart 2016

 

Twitter

Op Twitter is te lezen hoe Ronnie denkt over het bier gooien. Door de hoeveelheid ophef die erover gemaakt wordt, wordt het voor de biergooiers steeds ‘leuker’ om te doen. Maar Ronnie zal Ronnie niet zijn als hij niks van zich laat horen. De emoties in deze tweets zijn merkbaar. Hij neemt geen blad voor de mond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws