Dit waren de 1 april grappen van 2016

Mark Hofman | 2 april 2016
algemeen

Het was gister lachen en gieren geblazen tijdens de lolligste dag van het jaar: 1 april. Op deze dag probeert iedereen elkaar voor de gek te houden, zelfs bedrijven en organisaties doen eraan mee. Vorige jaar kwamen we met dit bericht op de proppen en dit jaar hebben we ons eigen festival opgezet, maar wat is er nu nog meer gebeurt? Wij zetten een aantal één april grappen van dit jaar voor je op een rijtje. 

Axwell & Ingrosso uit elkaar

Onze grote vrienden uit Zweden, Axwell & Ingrosso, zouden volgens The Banging Beats een punt gezet hebben achter hun samenwerking. Beide heren hebben het allebei te druk met hun solo-carrières en daarom is het hoogtijd voor een echtscheidng, 

Het artikel lees je hier. 

DVBBS dropt track voor Donald Trump 

De mannen van DVBBS zijn groot van presidentkandidaat Donald Trump, hun liefde voor de Amerikaan zou zelfs zo ver gaan dat ze een track voor hem gemaakt hebben. Magnetic Magazine liet dit weten aan de lezers en kwamen zelfs met de track, van wel 30 seconden, op de proppen in hun artikel. Raar alleen dat het nummer uitgebracht zou zijn via het magazine zelf...

Checkt het artikel hier. 

Youtube komt met Snoop Dogg Functie 

'Vandaag is de dag dat we eindelijk aankondigen waar iedereen al tijden met smart op zit te wachten', luidde het in de video van videoplatform Youtube. Het bedrijf liet in een video haar spiksplinter nieuwe functie zien: 360 video met Snoop Dogg. Elke video op het platform zou vanaf nu te zien zijn in 360 graden, inclusief Snoop Dogg. Geniaal is het zekerr! 

Check de video hieronder. 

Dave Grohl wordt DJ 

Deze grap van de band Foo Fighters is al even een tijdje aan de gang. Dave Grohl, leadzanger van de populaire band, zou de groep verlaten om een leven te beginnen als dj. Zoals we al zeiden was deze grap al erg lang bezig, maar er is nu toch echt naar buiten gekomen dat er niks van waar is. 

Lees ons artikel over de grap hier. 

Buiten de muziek 

Maar er zijn veel meer grappen uitgehaald buiten de muziek om. Zo kwam Google met een zelfrijdende fiets, kwam H&M met een Mark Zuckerburg collectie en introduceerde Tony Chocoloni een heuze Spacereep. Kortom: een geslaagde 1 april! 

Welke grappen heb jij uitgehaald of voorbij zien komen? Laat het aan ons weten! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws