Martin Garrix krijgt documentaire over zichzelf

Martijn Bastianen | 4 april 2016
algemeen

Naast dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuw album van Martin Garrix aankomt, zijn er nu ook plannen om een documentaire over de jonge dj te maken. Sinds zijn 16de levensjaar reist Martin de wereld over. Als een van de jongste dj’s ooit, al zo succesvol, vindt MTV dat de Nederlander een eigen documentaire verdient. De wereldpremière van de documentaire gaat plaats vinden in Amsterdam. In de documentaire is te zien hoe Martin heel de wereld op zijn kop zet. De grote festivals en podia die hij vult, keer op keer, worden belicht in de docu. Een mooie quote van Martin: ‘Ik mag reizen over heel de wereld om mensen blij te maken, en dat is voor mij een droombaan.’

Hey guys, I can finally reveal it! MTV Presents Martin Garrix: The Ride, my story so far exclusively on MTV, coming...

Geplaatst door Martin Garrix op zaterdag 2 april 2016

 

Valerio

Eerder was er al een aflevering gespendeerd aan het leven van Martin door Valerio Zeno. In het programma Valerio International kreeg je een kleine impressie van het leven van de jongeling.

Documentaires

Steve Aoki krijgt binnenkort ook een documentaire over zijn leven. Daarnaast hebben andere dj’s zoals Hardwell met I Am Hardwell, Daft Punk en Skrillex ook al een film op hun naam. Garrix is niet de eerste met een documentaire, wel is hij de jongste dj die een film op zijn naam krijgt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws