Spotify op z'n gat

Mark Hofman | 4 april 2016
algemeen

Het kan zijn dat je afgelopen weekend van het lekkere weer wilde genieten met je favoriete muziek op de achtergrond, maar dat je tegen wat problemen aanliep bij Spotify. De streamingservice weet ons altijd te voorzien van heerlijke muziek, maar dit weekend liep het toch minder gesmeerd dan normaal.

Spotify op z'n gat

In het weekend kampte Spotify opeens met een grote storing, iets wat we nog niet eerder gezien hadden bij het streamingsplatform. Duizenden gebruikers maakte melding van de storing bij - onder andere -allestoringen.nl. Het was niet mogelijk om in te loggen en naar je favoriete tracks te luisteren, maar gelukkig is dat op dit moment alweer verholpen.

De allergrootste 

Spotify heeft inmiddels 100 actieve gebruikers en is daarmee het grootste streamingsplatform ter wereld, van die 100 miljoen zijn er 30 miljoen gebruikers die een betaald account hebben. Apple Music, de grootste concurrent, heeft inmiddels 11 miljoen betalende klanten, waardoor we gerust kunnen zeggen dat Spotify ver voor ligt op zijn concurrenten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws