Partyscene Recap: Het grootste nieuws van maart 2016

Mark Hofman | 4 april 2016
algemeen

We zijn inmiddels alweer aanbeland in de vierde maand van het jaar 2016, wat gaat het snel he? Deze maand gaan wij er, vanzelfsprekend, weer voor zorgen dat het laatste nieuws het snelst bij jou terecht komt, maar wat is er afgelopen maand ook alweer gebeurd? De maand maart ging vooral over het aankomende festivalseizoen, meldde Avicii dat hij stopt als dj en Ultra Music Festival werd gehouden. Er was genoeg te melden en daarom zetten wij het grootste nieuws van de afgelopen maand voor je op een rijtje!

Avicii stopt

Avicii is er helemaal klaar mee en stopt als dj, zo liet de Zweed afgelopen maand weten in een bericht op zijn website en op zijn Facebook-pagina. Volgens de dj zelf is het genoeg geweest en wil hij graag een normaal leven lijden, toch stopt hij niet volledig met muziek. Wat hij gaat doen en of hij nog onder de naam Avicii te werk zal gaan is nog niet bekend, maar we zullen hem echter niet meer op het podium zien na zijn laatste paar shows van dit jaar.

Lees het volledige artikel, inclusief Avicii's statement, hier.

10 dingen die echte festivalgangers sowieso herkennen

Het festivalseizoen komt steeds dichterbij, en daar zijn we hartstikke blij mee. Om jullie alvast in de stemming te brengen hebben we een lijst opgesteld met dingen die je als echte festivalganger sowieso herkent. Of het nu tientallen vriendschapsverzoeken op social media zijn of dat je met vier man een tas in een kluisje staat te duwen, we herkennen het allemaal.

Deze 10 herkenbare dingen vind je hier.

Eerste zes namen van Mysteryland bekend

Zoals we al eerder aangaven, staat het festivalseizoen op het punt van beginnen en om die reden geven steeds meer festivals hun line-up prijs. Zo kwam ook Mysteryland deze maand met de eerste zes namen en die waren alles behalve mis.

Check de line-up en het artikel hier.

Dit is de nieuwe auto van Afrojack

Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack, heeft een nieuwe bolide en die valt niet tegen. We weten inmiddels wel dat de Nederlandse dj groot fan is van mooie wagens, maar de nieuwe Bugatti Chiron is wat ons betreft toch wel de mooiste aanwinst in zijn collectie. Afrojack heeft er wel aardig wat centjes voor neer moeten leggen, maar dan heb je wel een bak die lekker wat kilometers per uur af kan leggen.

Benieuwd naar de prijs en de topsnelheid van de auto? Dan is dit bericht zeker het checken waard!

Tiësto huilt om Martin Garrix

Iedereen moet wel eens een traantje wegpinken bij grote emotionele gebeurtenissen, zo ook Tiësto die met tranen in zijn ogen naar een speech van Martin Garrix luisterde. De mooie woorden van Garrix richting hem werden allemaal even teveel en daar kwamen de tranen. Dj's…het zijn net mensen!

Weten waarom Garrix deze speech hield? Dan kun je dit artikelen even checken!

Geen TomorrowWorld en Knockout dit jaar

Waar veel feesten en festivals al druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen en een deel van de line-up weggeven, moesten de organisaties van TomorrowWorld en Knock Out met een heel ander bericht komen. Zowel TomorrowWorld als Knock Out zullen dit jaar niet met een nieuwe editie op de proppen komen. De reden?

Dat lees je in dit artikel!

Grootste EDM-festival in Scheveningen

De Pier in Scheveningen is deze zomer 'the place to be' met het nieuwe Mill Festival op de planning. Samen met onder andere Martin Garrix, David Guetta en Kygo ga je helemaal los op het strand. Ook artiesten als Axwell & Ingrosso, Hardwell en Steve Angello staan op het festival… Je hoeft alleen nog maar tickets te bestellen!!

Check ons bericht over 'Mill Festival' hier!

Martin Garrix verklapt stage

Martin Garrix had heel veel zin in Ultra Music Festival 2016 en deelde dit maar al te graag met zijn fans via social media. Tijdens de drukke voorbereidingen van het festival zette Garrix een kiekje op Instagram, maar in al zijn enthousiasme had hij even niet door dat het stagedesign voor UMF hierdoor uitlekte. Deze was namelijk te vinden op de computerschermen op de foto… Oeps!

De foto zien? Dat kan hier!

Favoriete voetbalclubs van Nederlandse dj's

Dj's zijn, buiten artiesten, ook nog eens mens in hun vrije tijd en mensen genieten zo nu en dan van een lekker potje voetbal. Of je nu fanatiek supporter bent voor een club of niet: iedereen heeft wel een favoriete club. Onze Nederlandse dj's zijn ook fan van de sport en bezoeken regelmatig ook nog eens wedstrijden van hun lievelingsclub.

Welke clubs onze dj's supporten lees je in dit artikel.

Tomorrowland kondigt laatste namen aan

Naast Mysteryland kwam ook Tomorrowland afgelopen maand met een hele lijst artiesten voor op de line-up. In de maand maart werd elke aankondiging gedaan via social media en daarmee hadden ze binnen no-time de gehele phase 1 line-up bekend gemaakt. Inmiddels is de organisatie alweer bezig met de phase 2!

De volledige phase 1 line-up vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws