Hoe gaat het nu met Paul van Dyk?

Mark Hofman | 6 april 2016
algemeen

Tijdens A State Of Trance 750 in Utrecht viel Paul van Dyk van het podium af en belandde hij in het ziekenhuis. Even later volgde het bericht dat zijn situatie stabiel zou zijn, maar daarna bleef het opvallend stil rondom de dj. Hoe gaat het nu met Paul van Dyk?

Hoe gaat het met Paul van Dyk?

Het management van Paul van Dyk heeft een statement naar buiten gebracht over de situatie van de dj. Kort geleden kwam dus het bericht naar buiten dat zijn situatie stabiel was, maar hij werd wel vervangen door Markus Schulz op EDC Mexico. Als we naar het statement kijken dat op zijn Facebook-pagina geplaatst werd, wordt duidelijk dat Paul minimaal tot halverwege juni geen shows kan geven. De dj ligt nog steeds in het ziekenhuis om te herstellen:

“Thank you for your countless messages, videos and well wishes. Paul is still in the hospital for further treatment. Given that he will need more time to recover from his injuries, all PvD performances until mid-June had to be cancelled. For details regarding ticket refunds please check the relevant club/promoter website.
We appreciate your support and understanding.”

Wanneer we kijken naar de reacties onder het statement zien we dat de fans overduidelijk behoefte hadden aan een update. De fans van Paul van Dyk hebben hem de laatste tijd ontzettend gesteund met mooie berichten en videos, en ook deze reacties zijn weer hartverwarmend. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws