ZHU teased aankomende samenwerking

Mark Hofman | 8 april 2016
algemeen

Tegenwoordig gebruiken dj's hun social media niet alleen maar om te laten zien hoe tof ze het hebben, maar pakken ze ook uit om nieuw werk aan te kondigen. Of het nu gaat om een nieuw album of een nieuwe track, social media is the place to be. Zo gebruikt ook ZHU graag zijn social media om verse content aan te kondigen, en dat doet hij deze keer om een nieuwe samenwerking bekend te maken.

ZHU maakt samenwerking bekend.

ZHU wordt gezien als één van de meest mysterieuze figuren in onze scene en dat blijkt ook weer op social media. Op zijn Facebook-pagina deelt hij een foto van een lp op een platenspeler met daaronder één woord aan tekst: 'soon'. Meer woorden zijn er ook niet nodig, want op de lp staat de naam van Kaskade en het enige wat we hieruit kunnen concluderen is dat de dj een samenwerking aangaat met de Amerikaanse dj en producer.

soon.

Geplaatst door ZHU op donderdag 7 april 2016

Dit is ZHU

Steven Zhu, beter bekend als ZHU, heeft met 'Faded' en 'In The Morning' al wat hits op zijn naam staan en heeft onder andere met Skrillex samengewerkt. De dj, producer en zanger is sinds 2014 actief in de scene en is getekend bij Mind of a Genius. Tot halverwege 2014 was de identiteit van de artiest nog onbekend, dit omdat hij op die manier alleen op zijn muziek beoordeeld zou worden.

Zijn eerste track 'Moves Like Ms.Jackson' was een mashup van meerdere tracks gemaakt door Outkast en zag op 14 februari 2014 het levenslicht.

Na de release van zijn track 'Faded' in maart 2014, en de bijbehorende ep The Nighday dat in april van hetzelfde jaar gereleased werd, is het hard gegaan met de artiest. De dj werd met de track genomineerd voor een Grammy en scoorde hoog in de hitlijsten.

We gaan nog veel horen van ZHU, dat weten we zeker. In ieder geval komt hij binnenkort met een nieuwe track die hij samen met Kaskade gaat maken, we kunnen niet wachten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws