De nieuwe Clublife Magazine ligt NU in de winkels!

Wouter de Vink | 11 april 2016
algemeen

Clublife Magazine

Vers van de pers! Met trots presenteren wij de allereerste editie van Clublife Magazine in 2016. Een jaar waarin genoeg te doen is op het gebied van de partyscene. Voor deze editie van het magazine spreken we met verschillende iconen van onze muziekwereld, denk aan Steve Angello en Paul Elstak. Dit is ook de editie waarin we ons voorbereiden op het festivalseizoen en we uitgebreid de eclectic-scene bespreken!

Interviews in de nieuwe Clublife Magazine 1.2016

Zoals gezegd hebben we een interview voor je met onder andere de man op de cover: Steve Angello. In dit uitgebreide interview vertelt de Zweedse dj uitgebreid over zijn ontwikkeling als artiest en de dancescene waarin iedereen elkaar volgt. Verder  blikken we terug met Neophyte, spreken we met Eats Everything en zijn we in de studio van Miss Djax.

Achtergrond en verdieping

De eclectic-scene lijkt een einde te maken aan de hokjesgeest en dus verdiepen wij ons samen met enkele pioniers in deze stroming. De zomer komt er natuurlijk ook aan en hiervoor nemen we het festivalseizoen eens goed onder de loep in onze Festival Guide. Daarnaast namen we ook een kijkje achter de schermen tijdens A State Of Trance met Armin van Buuren.

En nog veel meer!

Natuurlijk mag je ook een hele hoop artikelen verwachten over alles wat met feestjes te maken heeft: fashion, gear en gadgets & lifestyle. Natuurlijk bevat deze editie ook partyreports van de beste feesten en een uitgebreide party-agenda.

Genoeg redenen dus om de nieuwe Clublife Magazine in huis te halen!

Clublife Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws