Er is een speciale seks-app voor op festivals!

Martijn Bastianen | 11 april 2016
algemeen

Met al die festivals in jouw agenda heb je misschien iets minder tijd voorhet seksleven. Maar wat nou als er een combinatie kan komen tussen die twee? Tijdens het festival je liefje een beetje pleasen. De mannen van Picobong maken dit mogelijk voor jou. Ze komen met Remoji, een opwindende app.

How does it work

PicoBong wil zorgen voor een variatie in jouw seksleven. Zo komt men met hele bijzondere seksspeeltjes die je op afstand kan ‘besturen’. De app wordt uitgelegd als een op afstand bestuurbare sekssimulatie, voor mensen die bijvoorbeeld een lange afstandsrelatie hebben. Blijkbaar kan het ook heel makkelijk gebruikt worden voor festivals. En het allermooiste is; het apparaat werkt op verschillende genres. Zo verschilt het van hip-hop tot techno, van dubstep tot rock. Of het apparaat ook tegen frenchcore kan, is nog niet duidelijk. Het is het proberen waard!

‘De zomer komt eraan en het festivalseizoen gaat van start, is PicoBong jouw hoofdleverancier op het gebied van sekservaringen. Ook tijdens festivals', zei PicoBong tegen EDM.com.

Nu is het niet alleen mogelijk om een eargasm te krijgen tijdens een festival, maar een normaal orgasme wordt met deze spelletjes en app veel makkelijker. Hier kan je de Indiegogo-campagne vinden. Hieronder staat een korte uitleg van de app!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws