Justice keert terug na twee jaar

Martijn Bastianen | 14 april 2016
algemeen

Sinds Access All Arenas zijn de electro-legendes van Justice op de achtergrond gebleven. Twee jaar later kunnen de fans weer rekenen op nieuw materiaal. Gaspard Auge en Xavier de Rosnay zijn bezig met hun derde studioalbum. Busy P, eigenaar van Ed Banger Records, vertelde in oktober dat er een nieuw project aan de gang was. Hij zei dat het album hoogstwaarschijnlijk terug gaat naar de roots van Justice. Dan spreken we over het album ‘†’, waarmee het dj-duo immens populair is geworden.

Nu zes maanden later, wordt het goede nieuws bevestigd. Er is op de Twitter van Because Music een foto verschenen waar de twee Parijzenaren een contract teken met Ed Banger Records. Wanneer het nieuwe album verschijnt, is nog een mysterie.

 

Bekendheid van Justice

Het dj-duo staat bekend om tracks als ‘D.A.N.C.E.’, ‘Stress’, ‘Audio, Video, Disco’ en nog veel meer. Ze hebben zelfs een Grammy gewonnen voor de remix van MGMT met ‘Electric Feel’. Ook waren ze genomineerd voor de vijftigste editie van de Grammy’s. Met hun album † als beste album en ‘D.A.N.C.E.’ als beste dancetrack.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws