Een cadeautje van Amsterdam Music Festival

Mark Hofman | 15 april 2016
algemeen

Het Amsterdam Music Festival, het grote feest dat ieder jaar tijdens het Amsterdam Dance Event gehouden wordt, heeft deze week 300.000 likes weten te pakken op Facebook. In 2015 vroeg de organisatie van het festival aan bedroom-producers of ze hun beste tracks op wilden sturen en dat is hoe het anthem van vorige jaar tot stand kwam. 'Skylights' van de talentvolle producer Roovel werd hét nummer van AMF 2015 en is nu gratis te downloaden.

Amsterdam Music Festival geeft een cadeautje weg

Dit jaar wordt het Amsterdam Music Festival gehouden op 22 en 23 oktober in de Amsterdam ArenA, de vaste locatie voor het festival. Het feest is dusdanig populair dat het deze week maar liefst 300 duizend likes wist te generen op Facebook, en dat is een feestje waard dacht de organisatie waarschijnlijk. Om het grote aantal te vieren dropt de organisatie het anthem van vorige jaar als gratis download online.

Amsterdam Music Festival

Het Amsterdam Music Festival (AMF) werd voor het eerst in 2013 gehouden tijdens het Amsterdam Dance Event en is sindsdien een vast onderdeel geworden van het evenement. Het festival heeft elke editie de grootste namen op de line-up staan en weet vanaf het begin al de Amsterdam ArenA volledig uit te verkopen. Naast het feest zelf wordt ook de uitreiking van de DJ Top 100 gehouden tijdens dit immense festival.

De track 'Skylights' van Roovel is hier gratis te downloaden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws