XITE opent de jacht op nieuw vlogtalent

Mark Hofman | 18 april 2016
algemeen

Je hoort er tegenwoordig steeds meer over en ze zijn immens populair op Youtube, we hebben het over vloggers. Deze mensen nemen de camera mee in hun dagelijkse leven en leggen alles, en dan ook alles, vast. De populariteit van zogenoemde vlogs is ook bij XITE opgevallen en zij zijn dan ook hevig opzoek naar nieuwe vlogtalent.

XITE is op zoek naar vloggers

In samenwerking met H&M opent muziekzender XITE de jacht op nieuwe vlogtalent in ons land. De muziekzender is opzoek naar een vlogger die dit festivalseizoen de vetste festivals bezoekt en zijn avonturen vastlegt op camera, daarnaast win je ook nog eens een jaar lang gratis kleding van de H&M. Dat klinkt ons als muziek in de oren, maar wat moet je er eigenlijk voor doen?

De eerste ronde

Meedoen aan de zoektocht is heel simpel: het enige wat je hoeft te doen is jezelf presenteren in een instagram video en deze uploaden met hashtag #XITEZOEKTVLOGGER. Je video wordt daardoor geplaatst op de website van XITE en dat is het. Mensen kunnen op de website stemmen op je video, dit kan tot en met 8 mei. Is het echt zo simpel? Ja!

De volgende stap

Wanneer je tot de mensen behoort met de meeste stemmen krijg je op 9 mei een bericht op je Instagram-account en kun je een vlogopdracht ophalen in een van de H&M winkels. Uit alle vlogs zullen Monica Geuze, Gekke Markie, Jesper van Ponkers en D is for Dazzle allemaal hun 4 favoriete kiezen om een squad te vormen.

De Finale

De bekende vloggers, de squad leaders, gaan samen met hun squad naar een festival om daar een te gekke festival vlog te maken, deze vlogs verschijnen half juli op www.youtube.com./XITENL. De finale vlog die in één week de meeste likes weet te behalen wint!

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar de website en doe mee!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws