Gezocht: party vloggers!

Wouter de Vink | 17 april 2016
algemeen

Kan jij goed overweg met een (video)camera? Barst jij van het talent voor presenteren en feesten? Dat komt goed uit! Wij van Clublife Magazine en Partyscene.nl zijn namelijk op zoek naar enthousiaste party vloggers. Wij zoeken dus mensen die namens ons - gratis - naar evenementen gaan om hier verslag van te doen. Dat klinkt goed, toch?

Clublife Magazine en Partyscene.nl zijn al jaren actief in de wereld van dance-muziek en festivals. Niet alleen op het gebied van schrijven, maar ook met video’s en vlogs. Wij sturen de leden van ons party vlog-team op pad voor de vetste feesten, waar zij de tofste momenten vastleggen op camera en hun mening over het evenement geven. Jij geeft je voorkeur voor feesten aan en wij regelen je kaartje.

Join the team: party vloggers!

Jij gaat feestend aan het werk voor ons. Het enige wat je moet doen is een party vlog maken van het evenement. Wanneer je de beelden naar ons opstuurt, gaan wij aan de slag met de montage en posten wij jouw video op onze kanalen. Je krijgt dus niet alleen gratis toegang - waar je eventueel een vriend(in) kosteloos mag meenemen - maar je video krijgt ook een super groot bereik.

Ben jij nu na het lezen van het bovenstaande verhaal door het dolle heen en wil jij voor ons gaan party vloggen? Meld je dan nu aan via deze link. We zullen zo spoedig contact met je opnemen en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het party vloggers-team!

Om een kleine indruk te krijgen van hoe zo’n vlog precies in elkaar zit, hebben we hieronder een voorbeeld van een party vlog voor je:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws