Gezocht: party fotografen!

Wouter de Vink | 18 april 2016
algemeen

Vind jij feesten en fotograferen het mooiste dat er is? Mooi! Wij zoeken namelijk ijverige party fotografen die voor ons naar de vetste feesten gaan. Je krijgt van ons een accreditatie en laten jou je ding doen wat betreft de foto's. Hoe vet is dat!?

Clublife Magazine en Partyscene.nl leveren ontzettend veel content qua geschreven stukken en video's aan. Deze moeten natuurlijk voorzien worden van foto's. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Om al deze stukken te voorzien van foto's hebben we jou nodig! Wij regelen je ticket(s), zodat jij gratis kunt feesten en foto's schieten. Niet alleen gebruiken wij jouw materiaal op onze website, maar ook in het tijdschrift en de party reports! Jouw naam en foto's komen dus bij een gigantisch aantal mensen voorbij. Ontzettend handig voor als je je portfolio wilt uitbreiden of gewoon je hobby uit wilt voeren!

WANTED: Party fotografen!

Wat moet je doen? Meld je aan via deze link en overtuig ons van jouw kwaliteiten als party fotograaf. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wie weet schiet jij wel de vetste foto's voor ons en ga jij binnenkort gratis naar feesten. We horen het graag van je!

Bekijk het album over Rebirth Festival als voorbeeld van hoe een foto-album er uit moet zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws