YouTube streamt 2e weekend Coachella in 360 graden

Mark Hofman | 19 april 2016
algemeen

Afgelopen weekend werd het eerste weekend van Coachella gehouden en dat was al een groot succes. Met veel verrassende acts en hele toffe performances was het genieten geblazen in Amerika. Afgelopen weekend kon je ook thuis vanaf de bank meegenieten van het hele gebeuren via YouTube en ook aankomend weekend zorgt het videoplatform ervoor dat je niets hoeft te missen!

YouTube streamt 2e weekend Coachella

Het kan zijn dat het je volledig ontschoten is, maar het eerste weekend van Coachella is achter de rug en was volledig te volgen via YouTube. Door de streams was het mogelijk om de sets van je favoriete artiesten alsnog te volgen en ook dit weekend gaat dit medium er weer alles aan doen om alles vast te leggen, al gaat dat wel een beetje anders als afgelopen weekend. Aankomend weekend is het namelijk mogelijk om Coachella volledig mee te maken in een 360-livestream.

Vorig jaar werd de feature geïntroduceerd op het platform en daardoor was het mogelijk om zelf te kiezen wat je wilde dien, sindsdien is de feature steeds populairder aan het worden. Afgelopen weekend zijn de eerste tests gedraait, zoals hierboven, en de verwachtingen voor de aankomende stream ligt dus hoog. Neal Mohan, hoofd Product Officer van YouTube, zegt in een statement het volgende over 360 graden-video.

‘Just as watching a concert in 360° can give you an unmatched immersive experience, spatial audio allows you to listen along as you do in real life, where depth, distance and intensity all play a role’

YouTube heeft afgelopen 1 april nog een grap uitgehaald met de 360 feature, die is hier te checken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws