Doe mee aan Het Grote Uitgaansonderzoek!

Wouter de Vink | 21 april 2016
algemeen

De meesten van ons pakken wel een paar drankjes tijdens het uitgaan. Anderen pakken liever wat extremere middelen of combineren dit zelfs. Of ben jij één van de weinige die hards die aan een Red Bulletje genoeg heeft tijdens een avondje stappen? Iedereen vult een avondje uitgaan op zijn of haar manier in en daarom is het belangrijk dat dit goed wordt onderzocht. Doe dus mee aan Het Grote Uitgaansonderzoek!

>> DOE HIER MEE AAN HET ONDERZOEK!

Of je nu niks of heel veel neemt: het Grote Uitgaansonderzoek heeft jouw input nodig. Zo kan het gebruik van bekende, onbekende en nieuwe middelen in kaart worden gebracht. Het onderzoek is volledig anoniem, je gegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Dus je kunt met een gerust hart jouw consumptie-aantallen invullen. Meedoen aan het onderzoek duurt een kleine twintig minuten. Onder de deelnemers worden dikke prijzen verloot, zoals een Macbook Air en verschillende iPads.

Het Grote Uitgaansonderzoek – monitoring van middelengebruik

Meer weten over het Trimbos-instituut en de monitoring van middelengebruik? Bezoek dan eens de website. De resultaten van het vorige Grote Uitgaansonderzoek (2013) zijn hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws