Billboard en Spotify sluiten exclusieve deal

Mark Hofman | 22 april 2016
algemeen

Spotify is met gemak de grootste streaming-service van de wereld te noemen en het lijkt erop dat het alleen maar meer aan het groeien is. De service weet met gemak te winnen van concurrent Apple Music en met de nieuwe exclusieve deal met Billboard gaat daar voorlopig geen verandering in komen.

Spotify en Billboard sluiten deal

Door de nieuwe deal tussen Spotify en Billboard, kunnen we binnenkort de Billboard Charts streamen naar onze devices. Naast 75 wekelijkse lijsten komt er door de samenwerking ook een New Music Friday voorbij met de nieuwste en lekkerste tracks van het moment, de keuze is uiteraard gemaakt door Billboard. Ook zullen er drie afspeellijsten komen die exclusief voor Spotify bedoelt zijn, we hebben het dan over Viral 50, Velocity Charts en Spotify Rewind. Drie toffe playlists waar je je favoriete tracks hoort uit welk jaar dan ook. Heerlijk!

Billboard geeft vanaf nu een preview van dertig seconde bij een track en wanneer je de volledige track wilt beluisteren, kan dat via Spotify. Wat ons betreft een hele goeie deal!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws