100 miljoen streams voor Armin

Mark Hofman | 28 april 2016
algemeen

Armin van Buuren is al jaren een gevestigde naam in de scene en hij heeft daar dan ook genoeg awards voor mogen ontvangen. Zo won de dj verschillende IDMA awards voor zijn muziek en mocht hij laatst nog de 3FM award in ontvangst nemen voor 'Best Dance Artist'. Nog geen anderhalve maand later krijgt Van Buuren de volgende titel, het nummer 'This Is What It Feels Like' is namelijk 100 miljoen keer gestreamd op Spotify.

100 miljoen streams voor Armin

Armin's 'This Is What It Feels Like', dat de dj in 2013 maakte met Trevor Guthrie, is inmiddels 100 miljoen keer gestreamd op Spotify. De track werd direct na de release opgepakt door radiostations wereldwijd en wist een echt festivalanthem te worden. De track belandde in tien landen in de top 10 en stond op Van Buuren's vijfde studioalbum Intense.

Zoals we gewend zijn van populaire tracks, werd ook 'This Is How It Feels Like' massaal geremixed door andere producers. Zo staken onder andere Audien en David Guetta het nummer in een nieuw jasje en werd de remix van W&W door Van Buuren zelf gedraaid tijdens optredens.

Armin was gisteren tijdens Koningsdag te vinden in zijn eigen stad Leiden en zette daar een heerlijk feest neer!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws