Afrojack doet mee aan de Gumball 3000-rally

Thomas Keulemans | 29 april 2016
algemeen

Afrojack neemt deel aan Gumball 3000 autorally

Dat Afrojack niet vies is van snelle wagens, dat wisten we al langer dan vandaag. Hij mag zijn peperdure bolides graag showen aan het publiek en heeft besloten deel te nemen aan de Gumball 3000 Dublin to Bucharest-rally. De Britse autorally vindt elk jaar plaats en deelname is natuurlijk alleen maar for the rich and famous weggelegd. Aanstaande zaterdag 30 april is de start.

Miljoenenbal op wielen

De Gumball 3000 gaat over 3.000 mijl en loopt dit jaar van Dublin naar Boekarest. In 1999 werd het miljoenenbal op wielen in het leven geroepen door de schatrijke Engelse zakenman Maximillion Cooper. Hij wil met het evenement auto's, entertainment, muziek en mode combineren. Deelname kost Afrojack overigens 'slechts' £35.000… Best een duur ritje dus. Op Twitter postte de succesvolle dj de volgende toffe tweet:

In de prak

Deadmau5, die zelf ook al eens deelnam aan de Gumball 3000, haakte op grappige wijze in op de tweet met de volgende reactie:

Hij refereerde hiermee aan State Farm, een grote verzekeringsmaatschappij, aangezien Afrojack al een paar keer eerder crashte met zijn peperdure Ferrari 458 Italia. Laten we hopen dat hij zijn bolide ditmaal op de weg weet te houden...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws