Top 4 grappigste dj's van dit moment

Martijn Bastianen | 29 april 2016
algemeen

Ook dj’s hebben humor! Naast het entertainen van mensen on stage, doen ze dat ook als ze niet aan het optreden zijn. Met de komst van de verschillende social media, en de features daarvan, zorgen sommige producers voor een glimlach op je gezicht. Humor is natuurlijk iets subjectiefs, maar volgens ons zijn dit de top vier grappigste dj’s!

#4 Valentino Khan

Met z’n bazensnor is zijn uitstraling al genial. Daarnaast maakt hij met z’n maat Party Flavor en z’n vriendjes van OWSLA de leukste dingen mee. Zo deelt hij alles op z’n Snapchat, Insta, Twitter en Facebook, wat vaak de nodige lading humor bevat. Op Twitter heeft hij laatst gevraagd om een snap te sturen met de nieuwe filter waarmee je iemands gezicht op jouw gezicht kunt plakken. Je moet er van houden, maar wij vinden hem leuk!

 

#3 Ookay

Lekker z’n eigen dingetje doen. Dat is waar Ookay voor staat. Niet alleen in zijn muziek, maar ook daarbuiten gaat hij best wel hard. Zo had hij ooit ‘beef’ met Hardwell omdat hij er een bijzondere tweet uit gooide. In die tweet stond: ‘I’m Hardwell, and I’m going to fuck your bitch. Turn up’. Daarna werd hij geblokkeerd door de Bredase dj. Het was maar een grapje van Ookay. Later heeft hij gezegd dat hij ontzettend veel respect voor hem heeft.

 

#2 Diplo

Hij hoort in het lijstje thuis. Misschien wel de grootste fuck boy van de edm-scene, maar wat een vent. Als je hem volgt op zijn sociale media, begrijp je wel waarom. Grappige snaps, bijzondere tweets en liefde voor zijn fans. Hier een aantal van zijn beste momentjes van de laatste tijd.

 

#1 Dillon Francis

Ja ja, misschien zag je het al aankomen, maar Dillon Francis is volgens ons de grappigste dj. Naast dat hij muzikaal keilekkere muziek draait, is hij echt de grapjas van de edm-scene. Soms maakt hij zelfs Snapchat-series met een heel verhaal erachter. We kunnen wel duizenden foto’s en video’s toevoegen aan deze lijst van Dillon Francis, maar dat gaat net iets te ver. Hier zijn leukste momenten van de afgelopen tijd!

 

Donut empowerment message

Een video die is geplaatst door Dillon Francis (@dillonfrancis) op

 

1-800-IDGAFOS

Een video die is geplaatst door Dillon Francis (@dillonfrancis) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws