Australische promoter dreigt met onthullen van ghost producers en gaat viral

Wouter de Vink | 3 mei 2016
algemeen

Hilarisch! Vanaf gisteren gaat de status van Danny Grant compleet viral. Waarom dan? Deze promoter van agency Loud Entertainment in het Australische Melbourne begrijpt niet waarom dj’s van wereldformaat zo geheimzinnig doen over ghost producers. Sterker nog, volgens Grant gaat de EDM-scene hieraan kapot. In zijn Facebook-status vertelt hij:

‘Wat ik niet begrijp, zijn de excuses van mensen die zichzelf of hun artiesten proberen goed te praten waarom zij ghost producers hebben. Als jij/de artiest je hiervoor niet schaamt, waarom zou je dan hier niet eerlijk over zijn? Want hoe je het ook bekijkt, je kunt er niet omheen dat je je stiekem schaamt voor datgene wat jij doet’

Deze promotor dreigt met het onthullen van ghost producers

De post kreeg binnen no-time duizenden likes, reacties en shares. Grant reageerde hierop door de vertellen dat hij voor elke tweehonderd likes de ghost producers van een grote dj zou onthullen. In de comments kwamen al gauw de namen van onder andere Steve Aoki, Tiësto en DVBBS naar voren.

Hier kwam echter al gauw een einde aan. Na drie uur van totale chaos, kreeg Grant van de belangrijkste agency in Australië te horen dat hij aangeklaagd zou worden als hij door zou gaan met het noemen van namen.

De storm lijkt daarmee te zijn gaan liggen. De angst voor een rechtszaak aan zijn broek heeft Grant doen besluiten om zijn mond te houden. Overigens heeft hij geen bewijzen geleverd wat betreft de ghost producers. Maar wie weet waarmee hij later nog op de proppen komt…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws