Julian Jordan's succesvolle solo-debuut in New York

Thomas Keulemans | 4 mei 2016
algemeen

Afgelopen weekend beleefde Julian Jordan de avond van zijn leven: hij stond in Webster Hall in New York City! Het was zijn eerste echte solo-optreden en dat meteen maar eventjes in de grootste nachtclub van NYC. De pas 20-jarige Nederlandse producer gaat duidelijk als een speer de laatste tijd. Via zijn social media-kanalen druppelen de eerste beelden binnen van zijn optreden van afgelopen zaterdagnacht.

Webster Hall NYC

Webster Hall in is bepaald niet de minste locatie voor een solo-debuut; de concertzaal slash nachtclub geldt echt als een landmark van de stad New York. De uitverkochte zaal waar Jordan stond biedt plaats aan 1500 mensen. Sinds de opening in 1980 gingen grote sterren als U2, Prince, KISS en Eric Clapton Julian Jordan al voor. 

Voor Julian Jordan was het succes reden genoeg om zijn aanwezige fans via zowel Facebook als Twitter te bedanken voor hun support:

Revealed Recordings

Nadat Julian Jordan eerst bij Spinnin' Records onder contract stond, tekende hij onlangs bij Revealed Recordings, dat eigendom is van Hardwell. Bij Revealed bracht hij in april zijn eerste track 'Pilot' uit.

Beeld via Twitter Julian Jordan en fotografie van Pearcey Proper.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws