BREAKING: David Guetta headliner op Sensation

Thomas Keulemans | 12 mei 2016
algemeen

ID&T presenteert line-up Sensation 

ID&T heeft de complete line-up bekend gemaakt van Sensation, dat dit jaar op zaterdag 2 juli plaatsvindt in de Amsterdam ArenaA. De line-up is echt om van te smullen! Headliner van het feest is dit jaar niemand minder dan David GuettaMaar ook de andere namen wil je zeker niet missen, kijk hieronder maar naar de trailer en het lijstje met de overige namen:

Line-up Sensation ‘Angels and Demons’
22:30 - 23:30 Sam Feldt 
23:30 - 00:15 Mr White & YAX.X 
00:15 - 01:15 Robin Schulz DJ set 
01:15 - 03:00 David Guetta
03:00 - 04:15 Nicky Romero 
04:15 - 05:15 Don Diablo 
05:15 - 06:00 Yellow Claw

Angels & Demons

Thema van het feest is dit jaar 'Angels & Demons' en de dresscode is daarom niet langer alleen maar wit; ook zwart is dit jaar toegestaan, waarmee Sensation flirt met Sensation Black, dat ook jarenlang op de agenda heeft gestaan, weeks na Sensation White.

Check hier de officiele trailer van Sensation Angels and Demons!

David Guetta

Gaaf: de Franse grootheid David Guetta komt langs. Hij heeft onlangs zijn album Listen een update gegeven en opnieuw uitgebracht onder de naam Listen Again. Verwacht een set vol hits en wellicht verassend nieuw werk.

Yellow Claw

Next up: Yellow Claw. De harde urban trap-dance doet het wereldwijd goed, dus dat de ArenA uit zijn voegen gaat barsten wanneer dit trio de stage rockt staat als een paal boven water.

Nicky Romero

Ook Nicky Romero staat op de line-up. De veelgevraagde producer en remixer vliegt de wereld over, maar ziet Sensation toch ook een beetje als zijn thuis. Eerder stelde hij al de compilatie voor Sensation: Into The Wild samen.

Don Diablo

Don Diablo kent enkel een stijgende lijn. Vorig jaar spraken we al uitgebreid met de charismatische dj waarin hij vertelde hoe hij heeft geknokt om te komen waar hij nu is. We kunnen je vertellen: zijn plek in de ArenA is dik verdiend en we verwachten dan ook veel van zijn set. 

Sam Feldt

Sam Feldt's ster is sinds 2015 rijzende. Met een drukke agenda en een zak vol hits is hij een dj die boekers steeds vaker weten te vinden. Terecht natuurlijk, en kicken dat hij op Sensation staat. 

Robin Schulz

De Duitser Robin Schulz is enorm geliefd, zeker sinds zijn zomerhit van 2014, 'Prayer In C'. Verwacht heerlijke deep house met de flair van een goede popsong. 

Mr. White

Natuurlijk is Mr. White er ook bij. Het uithangbord van Sensation en de lijn tussen alle verschilledne dj's van Sensation. Techy house met een heerlijke groove, je weet wat je kan verwachten. 

Tickets

Voor de laatste kaarten kun je terecht op www.sensation.com. Wees er snel bij, want nu de line-up bekend is, vliegen de laatste kaarten de deur uit!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws