Cloud Nine van Kygo komt vandaag uit!

Martijn Bastianen | 13 mei 2016
algemeen

Het is vrijdag de dertiende en dat betekent: Kygo’s nieuwe album Cloud Nine komt uit. Het album was al te pre-orderen op iTunes, voor de ekte liefhebbers. Voordat dit album uitkomt, hebben wij een recap voor je.

Verlaat album van Kygo

Het debuutalbum van Kygo zou eigenlijk eerst uitkomen op 12 februari. Dit werd uiteindelijk verlaat door de Noorse dj. Hij was nog niet klaar met zijn album, en wilde het 100% perfect hebben. Vandaar de keuze om het op een later tijdstip te doen. Op 16 maart kwam hij met een foto op Facebook waarop vier releasedata stonden.

18-03-16 release van ‘Fragile’

02-04-16 release van ‘Raging’

22-04-16 release van ‘I’m In Love’

13-05-16 release van zijn album Cloud Nine

Sorry

Op zijn Soundcloud bood hij zijn excuses aan. Hij zei: ‘Ik werk al anderhalf jaar aan dit album, dus ik wil niet haasten in het eindproces. Ik wil dat alles perfect is wanneer het wordt uitgebracht!’ Dit werd heel goed opgepakt door de fans, die begrip toonden voor het verlaten van de release.

Facebook en Twitter

Op Facebook en Twitter was Kygo zijn fans op alle manieren aan het teasen. Met zijn geweldige pianoskills liet hij zijn nummers van Cloud Nine al horen. Sinds 3 mei is hij aan het aftellen met een aantal video’s en één foto. Eén van die video’s was zelfs een 360-gradenvideo met een prachtige achtergrond, waar Kygo pianospeelde.

UMF

Eén andere single van het nieuwe album werd al gepreviewt tijdens UMF. Kygo heeft samengewerkt met John Legend voor het nummer ‘Happy Birthday’. Een rustgevend nummer met tropical house-beats eronder. Zo wist Kygo ons op veel manieren te teasen voor Cloud Nine. Vanaf minuut 3:33 is het nummer te horen.

13 mei 2016

Vandaag de dag komt het album uit. Op iTunes kan je het album kopen. Met vijftien tracks en héél veel samenwerkingen is dit een bijzonder debuutalbum van Kygo. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws