Martin Garrix is de jongste miljonair in Nederland

Wouter de Vink | 13 mei 2016
algemeen

Martin Garrix jongste miljonair in Nederland

Dat Martix Garrix de rest van zijn leven geen geldzorgen meer heeft, is wel duidelijk. En daarom heeft Garrix een plek weten te veroveren in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs. Hiermee is hij dan ook de jongste miljonair in deze hele lijst. Best knap toch, als je pas twintig jaar bent?

LEES OOK: Dit zijn de duurste festivals in Amerika

Quote stelt de volgende eisen bij het samenstellen van deze Jonge Miljonairs-lijst. Het moeten succesvolle selfmade ondernemers zijn en jonger dan veertig jaar. Je kunt het eigenlijk zien als de juniorencompetitie van de grote rijke stinkers: de Quote 500. En Martin Garrix heeft zo’n zes miljoen euro bij elkaar geharkt en staat hiermee op de honderdste plaats.

Martin Garrix is de jongste in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs

De top drie bestaat uit allemaal mannen die succesvol zijn geworden met hun website: Pieter Zwart (Coolblue), Paul Bakker (ook Coolblue) en Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) staan op het erepodium van de lijst. Pieter Zwart heeft een vermogen van maar liefst 165 miljoen euro, terwijl hij elf jaar geleden nog de hekkensluiter van de lijst met vijf miljoen euro was. Zal dit dan betekenen dat Martin Garrix over elf jaar de eerste plaats gaat bemachtigen..?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws