5 random dj-facts die je niet mag missen

Martijn Bastianen | 16 mei 2016
algemeen

Elke dj heeft wel een random fact die wij wel interessant vinden, daarom hebben wij vijf opvallende feitjes op een rijtje gezet. Gewoon, voor de leukigheid! 

Diplo heeft ooit een cursus anger management gevolgt

Ja ja, het is geen lieverdje hoor. Hij moest ooit een anger management-cursus volgen, want hij had iemand in de bar op zijn bek geslagen. Nu blijkt hij wel helemaal zen te zijn.

Kaskade spreek vloeiend Japans

Toen hij 19 jaar oud was, heeft hij twee jaar lang fulltime bij de ‘Church of Jesus Christ of Latter-day Saints’ in Japan gezeten. Hij was daar Japanse toeristengids. Daarna is hij naar de universiteit van Utah gegaan. Daar startte hij ook zijn muziekcarriere. Super handig!

Avicii’s naam is afkomstig van de laagste hiërarchie in de Boeddhistische hel

Nadat hij eerder door het leven ging met zes andere dj-namen, kwam hij uit bij Avicii. Toen de Zweed op MySpace zat, waren al zijn namen al gekozen. Toen herinnerde hij zich ‘Avicii’, en heeft hij daar maar voor gekozen. Geluk bij een ongeluk!

Deadmau5 was te gast bij CSI: Crime Scene Investigation

Hij heeft ooit meegedaan in één van de afleveringen. In seizoen 11 was hij namelijk een dj van een poolparty. Dat had je zeker niet verwacht van Deadmau5? Hieronder zie je zijn rol!

Steve Aoki was een topschaker toen hij vier jaar was

Steve Aoki, onze vriendelijke vriend en oprichter van Dim Mak was ooit een keigoede schaker. Hij was zo goed dat hij zelfs in de top 250 beste schakers belandde. That was another kind of cake, zullen we maar zeggen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws