Mysteryland komt met Holy Ground Camping line-up

Thomas Keulemans | 24 mei 2016
algemeen

Mysteryland blijft haar bezoekers verrassen! Het festival vernieuwt zichzelf jaar in jaar uit opnieuw en na het grootse succes van de Holy Grounds Camping vorig jaar, presenteert de organisatie vandaag weer een hele toffe camping line-up. Wat dacht je bijvoorbeeld van Laidback Luke, Dave Clarke en Benny Rodrigues samen met Afrojack!

Holy Grounds? Holy Shit!

Afrojack speelt een exclusieve technoset met Benny Rodrigues, Dave Clarke draait classic techno en Laidback Luke gaat eenmalig terug naar de jaren waarin het allemaal begon: de 80’s en 90’s. Vandaag maakt ‘s werelds langst lopende electronische festival Mysteryland het programma voor de Holy Ground Camping bekend, dat bol staat van muzikale verrassingen die op geen enkel ander festival te horen zullen zijn. Zo neemt technolegende Seth Troxler op zaterdag zijn ‘Big Tittie Surprise’ mee en speelt hij samen met Skream en Tom Trago een back to back set. Tickets voor de Holy Ground Camping en het festival zijn beschikbaar via tickets.mysteryland.nl. Voor de volledige line-up van de Holy Grounds Camping scroll je naar onder in dit bericht.

Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack vertelt over zijn set met Benny Rodrigues:  

'Benny Rodrigues is de eerste die me heeft geïnspireerd om dj te worden. Vandaag de dag is hij nog steeds mijn favoriete house- en techno dj. Ik vind het daarom een eer en een fantastische ervaring om back-to-back met hem te draaien.'

Volop ruimte voor experiment

Mysteryland houdt van verrassingen. Daarom spelen op vrijdagavond hardstyle rockers Psycho Punkz techno en neemt het trio Dirtcaps hun favoriete hiphoptracks mee. Op dezelfde avond worden lokale helden gekoppeld aan internationale meesters. Cinnaman staat op het podium met Breach, de Britse dj en producer die een wereldhit had met ‘Jack’ en samenwerkte met onder andere Kelis en Andreya Triana. San Proper verenigd zich met de uit Chicago afkomstige houselegende Tyree Cooper, William Kouam Djoko nodigt Visionquests Ryan Crosson uit en Boris Werner neemt de Parijzenaar Djebali mee.

Over Mysteryland

Mysteryland is begonnen in 1993 en is daarmee het langst lopende dance festival ter wereld. Het festival focust zich op elektronische muziek, kunst, cultuur, talent en duurzaamheid. Mysteryland won afgelopen jaar een EE Music Award voor de grootste reductie in energieverbruik en is door Julie’s Bicycle bekroond met een ‘3 Stars Industry Green Certificate’, het hoogst haalbare predicaat voor duurzaamheid binnen de creatieve, kunst,- muziek- en theaterindustrie. Ook is het festival gewaardeerd met drie sterren van A Greener Festival Award. Dit jaar viert Mysteryland voor de tweede keer een meerdaagse editie op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Internationale edities van Mysteryland vinden plaats aan de voet van het Andesgebergte in Chili en op het legendarische Woodstock ’69 terrein in Bethel Woods New York, USA.  Mysteryland vindt dit jaar plaats op 27 en 28 augustus en is een concept van ID&T. Voor meer informatie en ticketverkoop ga je naar www.mysteryland.com.

Programma Holy Ground Camping

AFROJACK & BENNY RODRIGUES | techno

BORIS WERNER & DJEBALI

CINNAMAN & BREACH

DIRTCAPS | hiphop, eclectic

DAVE CLARKE | classic techno

DAVE CLARKE & LAIDBACK LUKE

ELIAS MAZIAN, SETH TROXLER, SKREAM, TOM TRAGO |Big Tittie Surprise: Outlaw Edition

LAIDBACK LUKE | classics, 80’s, 90’s

NEW PEOPLE

OLIVIER WEITER

PSYKO PUNKZ | techno

SAN PROPER & TYREE COOPER

WILLIAM KOUAM DJOKO & RYAN CROSSON

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws