Matties Martin Garrix en Justin Bieber samen aan het chillen op strandvakantie

Thomas Keulemans | 27 mei 2016
algemeen

Martin Garrix en Justin Bieber samen op strandvakantie, werken aan collab

Dat Martin Garrix en Justin Bieber goede vrienden van elkaar zijn, wisten we al een tijdje. En nu zijn de twee matties zelfs samen met elkaar aan het genieten van een dik verdiende strandvakantie! Of werken ze er aan een collab?

Zelfde management

Garrix en Bieber zijn al geregeld samen gespot, wat niet zo heel vreemd is: ze vallen allebei onder het management van Scooter Braun Projects, waar Bieber al langer onder contract stond. In 2013 tekende ook Matin Garrix er een contract, dat geldt als een wereldwijde deal in samenwerking met Music All Stars Management, een zusterbdrijf van Spinnin' Records. Justin Bieber legt zich de laatste paar jaar ook meer en meer toe op EDM en zo kwamen Garrix en hij nog vaker met elkaar in contact.

Matties Bieber en Garrix hinten op collab

In maart van dit jaar gaven de twee al openlijk aan samen aan ideetjes te werken voor een collab. Garrix gaf dit te kennen via STMPD RCRDS, zijn eigen platenlabel. Nu de twee het ook privé zeer goed met elkaar kunnen vinden en zelfs samen aan het chillen zijn op het strand van een superdeluxe resort, is het wachten op de release van een gezamenlijke track. Stiekem zijn we heel benieuwd hoe dat zal gaan klinken…

LEES OOK: Garrix, Bieber en een sigaret in zijn oog...

Bekijk hier hoe de heren zich tussen alle drukte van het touren door een paar dagen vermaken in het resort, met jetski's en 's avonds op het strand.

 

@martingarrix

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

Yaga

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

These are the nights I live for

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

'I had one of the best nights of my life last night.'

aldus Bieber op zijn Instagram-account.

Het heerlijk ontspannen tripje werd vastgelegd door videographer Rory Kramer, die ook goed bevriend is met Justin Bieber.

 

Spontanious roadtrip/camping with the guys @justinbieber & @rorykramer

Een video die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws